• ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
  • ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Πάτρας, απέσπασε την 12 Δεκεμβρίου 2018, η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο θέατρο « Royal Patras ».

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος , ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση, στο σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε, μεταξύ άλλων,: «Με αυτή την προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και της θεατρικής ομάδας συγκεκριμένα, επιδιώκουμε να αναδείξουμε το άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας. Το πολιτιστικό, το κοινωνικό, το ανθρώπινο. Το πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας».

Επιπλέον ο κ. Αρχηγός δήλωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ μετά την παράσταση συνεχάρη προσωπικά τους συντελεστές για την άψογη, όπως χαρακτήρισε, απόδοση του θεατρικού έργου.

Σημειώνεται ότι η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού και Διοίκησης της Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτριος Δριβήλας, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αντώνιος Χαροκόπος, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

Επίσης, παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσούρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Νταλαχάνης και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Τσαπικούνης .

Την παράσταση παρακολούθησαν ακόμη, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος και ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού, Αρχιπλοίαρχος (ΛΣ) Σπυρίδων Κοντομάρης.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο επίτιμος Πρόξενος της Ουγγρικής Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο, κ. Νικόλαος Δούρος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, κ. Αθανάσιος Ζούπας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Αθανάσιος Νικολάου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Πλέσσιας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Τσίτσικας, εκπρόσωποι δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωπος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Η «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» είναι ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 του κ. Κώστα Πρετεντέρη, η οποία παρουσιάζεται φέτος από τη θεατρική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι πρώτες παραστάσεις δόθηκαν στη Λέρο και τη Σάμο , ενώ την 9 Δεκεμβρίου 2018, δόθηκε παράσταση στην Άρτα .