• Πρωτοχρονιάτικη οικογενειακή τραγωδία στο New Jersey

Πρωτοχρονιάτικη οικογενειακή τραγωδία στο New Jersey

Πρωτοχρονιάτικη οικογενειακή τραγωδία στο New Jersey

Posted in:
0 comments

Ένα 16χρονο αγόρι, οπλισμένο με ένα ημιαυτόματο τυφέκιο, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τους γονείς του, την αδερφή του και ένα οικογενειακό φίλο μέσα στο σπίτι της οικογένειας, μισή ώρα πριν εκπνεύσει το 2017, ανέφεραν οι Αστυνομικές αρχές.

Ο τοπικός εισαγγελέας δήλωσε ότι στο αγόρι θα απαγγελθούν κατηγορίες για τετραπλό φόνο στην παραθαλάσσια πόλη του Long Branch. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξακριβώσει το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης, ενώ το όπλο του εγκλήματος ήταν νόμιμα δηλωμένο σε μέλος της οικογένειας.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση που έγινε στο κέντρο της άμεσης δράσης, αναφέροντας πυροβολισμούς σε οικία λίγο μετά τις 23:30 της Κυριακής. Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς μεμονωμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ανέφερε ότι ο ανήλικος τελούσε υπό κράτηση και αναμενόταν να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη εντός των επόμενων δύο ημερών. Η Εισαγγελία διερευνεί την περίπτωση, να στείλει την υπόθεση για εκδίκαση σε δικαστήριο ενηλίκων.

Ο παππούς του αγοριού και ο αδερφός του κατάφεραν να διαφύγουν από το σπίτι τη στιγμή των πυροβολισμών χωρίς να τραυματιστούν. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, δεν πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα αδέρφια του και τον φρόντιζε η μητέρα του.

ΠΗΓΗ: https://www.theguardian.com