• ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ
  • ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ
  • ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΆΡΤΑ

0 comments

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις   5/1/2019 η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» στην Άρτα.

Η μουσική βραδιά φιλοτεχνήθηκε και παρουσιάστηκε από την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και περιελάμβανε ελληνικό και ξένο μουσικό ρεπερτόριο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κα Όλγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Στον χαιρετισμό της η κα Υπουργός τόνισε:

«Κυρίες και κύριοι με την ευκαιρία να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά, προσωπική-οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

Μια καινούρια χρονιά, που την ανοίγουμε με ένα τρόπο, με την παρουσία της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, μιας σοβαρής ορχήστρας, που έχει να παρουσιάσει έργο εδώ και πολλά χρόνια. Η σύσταση της συγκεκριμένης ορχήστρας είναι το 1984 με μεγάλη παρουσία σε τοπικά δρώμενα, σε εκδηλώσεις αλλά και με εκπροσωπήσεις και στο εξωτερικό. Να τους συγχαρώ όλους, γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι επιτελούν το έργο τους καθημερινά και ταυτόχρονα είναι εδώ για να μας παρουσιάσουν, για να μας δώσουν έναν τόνο για την έναρξη του 2019. 
Χρόνια πολλά σε όλους με αισιοδοξία, με δύναμη, δημιουργικότητα, ευτυχία, υγεία και ό,τι ο καθένας προσδοκά.»

Ακολούθως, ο κ. Γενικός στον χαιρετισμό του σημείωσε:

«Σας καλωσορίζω στη σημερινή εκδήλωση της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας στην πόλη της Άρτας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βρίσκονται εδώ σήμερα η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη, οι τοπικές αρχές καθώς και όλοι οι πολίτες, που ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκλησή μας. Ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, δεν κατέστη εφικτό λόγω ανειλημμένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων να παραστεί στη σημερινή εκδήλωση και εύχεται καλή διασκέδαση.

Ευχόμαστε σε όλους να απολαύσουν τη σημερινή βραδιά, τη συναυλία αυτή και αυτό μόνο να είναι το έναυσμα και για άλλα, στο μέλλον δρώμενα.
Σας ευχαριστώ πολύ.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Καλλίνικος, οι Βουλευτές Άρτας, κ. Βασίλης Τσίρκας και κ. Γεώργιος Στύλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, κ. Βασίλειος Ψαθάς, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, κ. Μαρίνος Γαρνέλης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Στάθης Γιαννούλης, ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη, κ. Περικλής Μίγδος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Δημήτρης Βαρέλης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου, Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας, Αντιπύραρχος Θωμάς Ρίζος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι).

Επίσης, παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Ταξίαρχος Φώτιος Ντζιμάνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, Ταξίαρχος Πάρις Νίκου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φώτιος Ντίνης, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων και εκπρόσωποι των τοπικών ενώσεων αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού.