• Εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας πραγματοποίησαν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, τα εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Κατά την ομιλία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογικές δυνατότητες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στη γεφύρωση του χάσματος της Αστυνομίας με τον απλό πολίτη. Μεταξύ άλλων σημείωσε:  «Για να έρχεται αυτός ο μεγάλος αριθμός τουριστών, για να έρχεται ο αριθμός των επιχειρηματιών να δει την έκθεση -και ελπίζουμε να επενδύσει- σημαίνει ότι εμπιστεύεται την χώρα μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας. Και εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια είναι η Ελληνική Αστυνομία και είναι ο κόπος, ο ιδρώτας των αστυνομικών, των στελεχών και των απλών αστυνομικών που είναι στο πεζοδρόμιο για να δημιουργηθεί αυτό το περιβάλλον ασφαλείας».