• Αποτροπιασμός στην Ιαπωνία από τα ευρήματα σε διαμέρισμα στο Τόκιο

Αποτροπιασμός στην Ιαπωνία από τα ευρήματα σε διαμέρισμα στο Τόκιο

Αποτροπιασμός στην Ιαπωνία από τα ευρήματα σε διαμέρισμα στο Τόκιο

Posted in:
0 comments

Αποτροπιασμός στην Ιαπωνία από τα ευρήματα σε διαμέρισμα στο Τόκιο.

Την 24η του περασμένου Οκτώβρη, στην πόλη Ζάμα, λίγο έξω από το Τόκιο, η Ιαπωνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός άνδρα 27 ετών, του Takahiro Shiraishi, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκαν εννιά διαμελισμένα πτώματα.

Η αστυνομία έκανε την μακάβρια αυτή ανακάλυψη, κατά την διάρκεια ερευνών για την ανεύρεση αγνοούμενης γυναίκας, της Aiko Tamura, 23 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις αρχές του ίδιου μήνα. Η γυναίκα είχε θεαθεί να περπατά με τον φερόμενο δράστη κοντά στο διαμέρισμά του, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Νωρίτερα, ο αδερφός της αγνοούμενης είχε βρει στο λογαριασμό της στο Twitter, δεκάδες μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον συλληφθέντα από τις 20 Σεπτεμβρίου και στα οποία ανέφερε ότι ψάχνει κάποιον για να την βοηθήσει να αυτοκτονήσει. Ο δράστης παρέσυρε την νεαρή γυναίκα στο διαμέρισμά του, φαίνεται όμως πως αυτή είχε αλλάξει γνώμη, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της επιτεθεί και να την στραγγαλίσει.

Κατά την έρευνα του διαμερίσματος ανευρέθηκαν φορητά ψυγεία που περιείχαν ανθρώπινα μέλη. Αυτά ανήκαν σε οκτώ γυναίκες, μεταξύ αυτών και της Aiko Tamura και ενός άνδρα, τους οποίους ομολόγησε πως δολοφόνησε ο δράστης.

ΠΗΓΗ: www.japantimes.co.jp