• Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στην Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στην Αστυνομίας Μαγνησίας

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα στην Αστυνομίας Μαγνησίας

0 comments

Ενημερωτική ιατρική ημερίδα με θέμα «Προτεραιότητες στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του σχετιζόμενου με τροχαία ατυχήματα τραύματος» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ιατρική ημερίδα (15-05-2017) το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με θέμα «Προτεραιότητες στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση του σχετιζόμενου με τροχαία ατυχήματα τραύματος». 

Την εν λόγω ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σε συνεργασία με τον καθηγητή Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντή Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κωνσταντίνο Τεπετέ, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής. Ο κ. Τεπετές απευθυνόμενος στο ακροατήριο, αναφέρθηκε τόσο στα μέτρα πρόληψης τραυμάτων σχετιζόμενων με τροχαία ατυχήματα, όσο και στην έγκαιρη αντιμετώπισή τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Τόλιας, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης.