ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Εξαρθρώθηκαν, έπειτα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση ηρωίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ενημερωτική εκστρατεία από διευθύνσεις αστυνομίας της Ηπείρου για την απρόσκοπτη και ελεύθερη κίνηση των πολιτών

Ενημερωτική εκστρατεία για την απρόσκοπτη και ελεύθερη κίνηση των πολιτών πραγματοποιήθηκε την 20/12/2019 σε πεζόδρομους και πλατείες στην πόλη της Άρτας.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, μέσω αυτής της δράσης, ενημέρωσαν τους πολίτες περνώντας τους το μήνυμα: «Δε δυσκολεύω τη ζωή των συνανθρώπων μου, ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη φιλική στη μετακίνηση πεζών και ατόμων ΑμεΑ».

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες, κλοπές, ΑΤΜ, αυτόματων πωλητών υγρών καυσίμων και οχημάτων

Μια ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση χειρίστηκαν με επιτυχία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, η οποία αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη συστηματική διάπραξη κλοπών και ληστειών στην Αιτωλοακαρνανία.

Εξιχνίαση υπόθεσης σκηνοθετημένης ληστείας με λεία 4,2 εκατομμυρίων ευρώ - Σύλληψη τριών δραστών και εντοπισμός του μεγαλύτερου μέρους των αφαιρεθέντων χρημάτων

Το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας κατάφερε, μετά από μεθοδικές έρευνες που ολοκληρώθηκαν με μια άρτια οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, να εξιχνιάσει σκηνοθετημένη ληστεία με λεία 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από τις εγκαταστάσεις Υποκαταστήματος διεθνούς επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, η οποία είχε καταγγελθεί την 26/01/2019, να συλλάβει τους τρεις δράστες που εμπλέκονται στην υπόθεση και να εντοπίσει το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων.

Σχεδόν ένας τόνος κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε όχημα που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και συνελήφθη

Σχεδόν ένας τόνος κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.

Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση η οποία στόχευε στην πλήρη εξάρθρωση και αποδόμηση παράνομης δράσης εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή, διακίνηση, εμπορία όπλων και πυρομαχικών.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την επίσημη έναρξη στην πόλη της Χαλκίδας, του επιτυχημένου θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, μέσω της προληπτικής κυρίως αστυνομικής παρουσίας και δράσης.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη συστηματική διάπραξη εξαπατήσεων σε όλη την Ελλάδα, προέβη ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα: «Σας παρουσιάζουμε μια ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση, την οποία χειρίστηκαν με επιτυχία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και η οποία αφορά στην

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 56ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους και των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που συνέδραμαν τις έρευνες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί την 13η Ιουνίου 2019, το βράδυ, στο Άγιο Όρος, 56χρονος αλλοδαπός και να βρεθούν όλα τα τάματα και τα αφιερώματα, που είχε αφαιρέσει από εικόνα Ιεράς Μονής του Αγίου Όρους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν την 16/05/2019 το μεσημέρι, σε δύσβατη και ορεινή περιοχή στη Φούρκα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 33 και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της δασικής νομοθεσίας.