• ΕΦΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΕΦΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΕΦΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Posted in:
0 comments

Εφτά (7) άτομα συνελήφθησαν μετά από μια σειρά αστυνομικών επιδρομών στην πόλη Utrecht της Ολλανδίας και στις γύρω πόλεις σε μια μεγάλης κλίμακας έρευνα πάνω στο οργανωμένο έγκλημα. Συνολικά οχτώ (8) οικίες βρέθηκαν στο στόχαστρο της Ολλανδικής Αστυνομίας και ερευνήθηκαν, οι οποίες φέρεται ότι συνδέονται με Ολλανδομαροκινή συμμορία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και εκτέλεσης συμβολαίων θανάτου, γνωστή και ως «mocro mafia».

Η αστυνομία επικέντρωσε τις έρευνές της στον εντοπισμό του αρχηγού της συμμορίας Reduane T., ο οποίος είναι ύποπτος για την εντολή εκτέλεσης δεκάδων δολοφονιών στην Ολλανδία και το Μαρόκο. Επίσης στόχος των ερευνών αποτέλεσε και ο άμεσος συνεργάτης του Saad R., ο οποίος φέρετε να έχει υποβληθεί πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εμφάνισή του. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους απέβησαν άκαρπες.

Ο όρος «Mocro-Maffia» χρησιμοποιείται στην Ολλανδία όταν αναφέρονται στους Μαροκινούς. Εμφανίστηκε το 2010, όταν γίνοντα συζητήσεις μια νέα γενιά εγκληματιών, που εστίαζαν την δράση τους στη διακίνηση ναρκωτικών και ειδικότερα στην κοκαΐνη.  Στις μέρες μας, το εγκληματικό αυτό δίκτυο, έχει επεκτείνει τη δράση του στο εμπόριο λευκής σαρκός, την διακίνηση όπλων και έκσταση. Από το 2014, περισσότερες από τριάντα (30) δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν από την μαροκινή μαφία, με παράπλευρες απώλειες εννέα (9) αθώων θυμάτων.

ΠΗΓΗ: https://en.yabiladi.com/